Blue Rumo'rs sheltit

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vaasan KV 12.4.2015

Blogin hiljaiselo jatkuu. Työt pitävät kiireisenä, varsinkin, kun lisävastuuta ja tunteja tuli yllättäen lisää. Koirat ovat nauttineet keväästä ja omasta pihasta. Piin kanssa on tokoiltu ja Rakeen kanssa treenailtu näyttelyjä. Rommi on saanut olla oloneuvoksena, vaikka vähän alkoi taas poltella toko herran kanssa. Ehkä syksyllä avoimeen...

Rae kuitenkin pyörähti Vaasassa ensimmäisen (ja ainoan kerran) kehässä. Tulos oli hienosti ROP-pentu hienolla arvostelulla! Seuraava koitos on Tuurissa virallisissa kehissä jo. Kamala kun aika menee nopeasti. Tuo pentu on kaikin puolin kasvanut kivasti ja oppi nopeimmin meillä sisäsiistiksi. Tähän kohtaan on kyllä hyvä todeta, että eilen teki tietenkin pissat kalliille villamatolle..

Vaikka itse sanonkin, niin tykkään kovasti tuosta kakarasta. Siinä ulkonäöllisesti samaa kuin Nitrossa, mutta luonne on tulta ja tappuraa. Ei tuollaista pentua mulla ole aiemmin ollut. Jos Pii sai meiltä lempinimen miss Houdini, niin Rae on pistänyt vielä paremmaksi. Nää kaksi keksii kaikki mahdolliset temput. Mutta pysyypähän mieli virkeänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti